ÅSIKTER!!

HEj bloggen! <3 GAUUD asså vad jag stör mig på JOFA hjämar! Eller dom som har dom.. Såå fult. Men alla tycker som dom vill jue! <3 MEN Gud asså.. SKULLE aldrig kunna ha en sådan hjälm. Jag stör mig bara LITE på dom. Gillar inte att man har en sådan om man går i en bra rid grupp eller om man har egen häst.

(OBS) JAG MENAR SÅNNA MAN RIDER MED.


Amen ser man på!

OJOJOJ! asså komigen nu! Jag vill inte att ni mesar!

Och i skolan kom min J*vla konstiga lärare som jag har i NO. SÅ KORKAD. Sexorna hade pro i vårat klassrum. Jag och en kompis satt i grupprum. Då kom han in och hade öppen dör till oss och klassrummet. Då viskade jag till min kompis ''skulle du kunna stänga dörren?'' Hon sa då ''Ja'' och skulle stänga. Men när hon satte handen på handtaget så sa den där läraren ''VAD GÖÖR DU?'' Han prata högt.
jag''Vi vill kuna ha musik på. Så vi inte behöver använda hörlurar''
han''MEN JAG BESTÄMMER HÄR INNE!''
jag''Men vi vill inte störa dom''
han''det gör ni redan''
jag ''va? Kan inte bara dörren vara stängd!''
han''Vad är det för fel???? Är du alärgisk mot öppna dörrar eller''
jag''Ja faktiskt''

Eller nej det sa jag inte.. Men det skulle jag ha gjort alltså att jag var det.

Jag skrev på min data JÄVLA MUPP JÄVEL och visa min data för henne. HON BÖRJA GAP SKRATTA ASSÅ! :'D  

liteavmittliv<3

När jag börja skolan var jag helt ensam. Hade inga vänner. Stod mest och kollade på när andra folk''barn'' lekte. Sen så i trean började det en tjej som heter Emelie. En jätte snäll tjej som ÄLSKADE mode. Och smink. Hon hade smink på sig every day. Mest maskara. Och lite läppglans och sin älskade bruna ögon skugga.. Men då gillade jag inte det alls. Men hon började prata med mig och vara med mig. Jag tyckte att det var coolt att vara med en sådan populär tjej!!^^ Och jag börja sminka mig oxå. Eller bara maskara. DÅ börja alla vara med mig och snacka och fråga om vi skulle göra något efter skolan.
I fyran var jag faktiskt ganska populär!! Ämm.. Jag fick många nya vänner. Men det fanns vissa som var med mig för andra saker.. Inte vänskap! Men för att min familj har pengar! Asså nu låter det som om jag är värsta konstiga som ba JAG HAR MYCKET PENGAR!! Men så menar jag inte.. Jag mena att jag inte direkt var den fattigaste. Och några folk ville ha mina katt ungar^^ Men jag fattade inte det. Så man kan säga att jag inte blev så omtyckt av många! av kanske 6 vänner. Jag hade 6 äckta vänner<3 Som jag ALLTID kunde lita på. Emelie var min vän men inte bästa.. Hon brukade inte prata med mig så mycket längre. Mina vänner var Paulina, Kajsa, Lollo(Loisa), Tilda, Karin och Ida.<3 Har kvar några av dom vännerna änidag!
I femman som jag går i nu. När jag fick dom där vännerna FLYTTADE jag bort ifrån dom. Så jag fick börja i en ny skola med nya människor soklart. Men jag fick kommpisar snappt! Jag var populär! Det gick bra för mig i skolan!! Jag fick MÅÅNGA vänner som inte lura mig! som är ÄCKTA<3 Det var väl enn liten smula i mitt liv. Glömde skriva om hästarna men aja... 

SÅÅÅ Kul asså

Tävla idag♥ Hade my LOVER Kasper!<3 BÄSTa ponnie. Har ju tre medryttar ponnisar. Kasper, Ola och Chaina<3 Men Kasper är nog endå BÄst på att hoppa. Söt ponny asså! Kom 1:a såklart. Hoppa 90 cm men nästa gång jag tävlar kanske det blir en meter :) Han är en liten D. Ponny!

Liten bild :S men Hn är MÖRK brun och en liten strumpa där bak och en liten därfram

SKA HA!



RSS 2.0